Å bruke ekte minkvipper kan være problematisk

2022-06-10


En rekke problemer kan gå sammen med ekte mink-vippeextensions - det tykke, fluffy utseendet de gir deg er luksuriøst og veldig glam, men de har en pris. Sparkling Eyelash har som mål å sikre
at du forstår alle fakta om realmink eyelash extensions versus syntetiske mink eyelash extensions, slik at du kan ta den beste avgjørelsen for kundene dine. Som vi allerede har diskutert,
nøkkelforskjellene mellom ekte minkvipper og syntetiske vipper fortjener videre diskusjon. Kompleksiteten og vanskelighetene med ekte minkvipper garanterer ytterligere diskusjon om stell og vedlikehold.

Hvordan er ekte minkvippeforlengelser ikke sanitære?

Det er vanskelig å sikre at ekte minkvippeextensions er fri for midd og andre små skadedyr fordi de kommer fra levende dyr. Noen ganger kan minklash-extensions forårsake rosa øyne eller ubehagelige reaksjoner ved å irritere øyet på andre måter. En grundig rengjøring er nødvendig for minkvippeextensions slik at bakterier og skitt ikke bygger seg opp på vippene eller enda verre, innenfor hårsekkene til de naturlige vippene de har blitt festet til. Til tross for farene ved syntetiske vipper, er det mindre sannsynlig at minkvipper blir rengjort eller erstattet like ofte fordi vedlikehold av dem er så involvert. Det er disse ansamlingene av skitt og bakterier som kan føre til at kundenes øyne blir infiserte eller hovne, noe som ikke er sunt for dem.

Hvordan ta vare på ekte MinkLash Extensions?


På grunn av det faktum at ekte minkvippeextensions er laget av naturlige fibre i stedet for syntetiske fibre, bør de kun rengjøres med veldig mild såpe og vann. Rengjøring av disse utvidelsene er vanskelig og tidkrevende. Glitrende syntetiske vipper er engangsbruk, noe som ikke bare er mer hygienisk for brukeren, men også lettere å håndtere. Minkvipper mister imidlertid krøllen når de vaskes på nytt, noe som gjør det nødvendig for kundene dineå krølle vippene hver gang de går ut, en tidkrevende oppgave på toppen av den allerede omfattende.