Typer vippebånd: klare, bomull, forhåndslimte og magnetiske

2022-06-15

Det krever mer enn estetikk for å finne det perfekte settet med falske vipper. Vippene må se flotte ut, men de skal også føles komfortable (ideelt sett så komfortable at du kan glemme at de er på!) og holde seg på plass, spesielt hvis du kjøper gjenbrukbare vipper.

Den typen bånd som hvert par falske vipper er laget av er en av hovedfunksjonene du bør vurdere når du handler etter falske vipper siden dette vil direkte påvirke både passformen og utseendet til produktet. Båndet skal være fleksibelt, men ikke så mye at det flopper rundt og ikke holder formen, noe som holder øyelokkene dine komfortable. Avhengig av anledningen, kan din beste type vippebånd endres, for eksempel mellom sminke på dagtid og sminke til spesielle anledninger.

Vi har satt sammen en guide til de fire vanligste vippebåndene:


Vippebånd i bomull



De naturlige hypoallergene egenskapene til bomull gjør vippebånd i bomull ideelle for personer med sensitiv hud og allergier. I tillegg er bomull ekstremt behagelig og mykt. Hvis de er for lange, vil for eksempel bomullsbånd ikke grave seg inn i øyelokket ditt.

Betteryet, bomulls naturlige tekstur gjør at limet fester seg godt, noe som gjør at disse vippene mer sannsynlig forblir på plass. Det vil se ut som om du har på deg eyeliner fordi selve bomullen er farget svart. Ideell for folk som ønsker å erstatte eyeliner og mascara i ett trinn!

Hvis vippebånd i bomull høres fristende ut, finner du dem på alle våre Faux Minklashes.


Tydelige vippebånd

Syntheticlash-bånd er usynlige på kort avstand siden de er gjennomsiktige og usynlige. Dette er grunnen til at de er ideelle for å skape et naturlig utseende siden deres sømløse blanding vil tillate dine naturlige vipper å blande seg sømløst med de falske. Dessuten ser du ikke ut som om du bruker eyeliner med dem. Videre er de perfekte for nybegynnere. Fordi ingen vil legge merke til om vippekanten din ikke stemmer overens med bandet.

Høres bra ut, ikke sant? Alle våre Super Naturel-vipper bruker klare bånd.

Magnetiske vippebånd

Magneticlash band krever ikke noe lim, i motsetning til andre vippe band typer. Du holdt dem rundt de naturlige vippene dine med bittesmå magneter, som er fordelt langs lengden, noe som gjør dem annerledes enn vanlige vippeextensions.

De doble stripene som brukes i magnetiske vipper resulterer i et voluminøst utseende. Men de er også dobbelt så tunge som enkeltstrimler. Magnetiserte øyevipper legger direkte på de delikate vippene dine, i motsetning til pålimte øyevipper som sitter på øyelokkene dine. Dette kan føre til tap av øyevipper. Det er ikke gøy å ha skallete øyne!

Magneticlash-bånd er også rapportert å være vanskeligere å påføre enn konvensjonelle. Vi vil si bare prøv magnetisk hvis en limallergi hindrer deg i å bruke vanlige falske vipper, og selv da ikke bruk dem regelmessig.

Forlimte vippebånd

Fordi forhåndslimte vipper kommer med lim som allerede er påført, kalles de også selvklebende vipper. Noen mennesker synes denne typen vippebånd er praktiske da de kan trekke av baksiden og feste dem på. Du bør også vite at båndene (og selve vippene) ikke er laget for gjenbruk. På grunn av dette er de sannsynligvis av dårlig kvalitet og vil være ubehagelige.

Når du kaster plastemballasje med hvert par forhåndslimte vipper, er det ikke bra fra et bærekraftsperspektiv. Videre, hvis du vanligvis bruker falske vipper regelmessig, vil gjenbrukbare vipper være et bedre valg, siden de er billigere per bruk.

Hvilken type vippebånd er best?

Både klare og bomullsbånd er bedre enn forhåndslimte vipper når det gjelder bærekraft og pris-per-slitasje, og slår også ut magnetiske vippebånd fra et beskytte-dine-ekte-vippeperspektiv. Men om klar eller bomull er best for deg, avhenger av om du vil at «eyeliner» skal følge med de falske øyevippene dine eller ikke.